Per informació i reserves

626 685 229

top-casa-astasia-1-estany.jpg
top-casa-astasia-2-esquiar.jpg
top-casa-astasia-3-bolets.jpg
top-casa-astasia-4-romanic.jpg
top-casa-astasia-5-passejar-cavall.jpg
top-casa-astasia-6-rutes-bici.jpg
L'entorn de Casa Astasia
L'entorn de Casa Astasia
L'entorn de Casa Astasia
L'entorn de Casa Astasia
Casa Astasia L'entorn de Casa Astasia

Casa Astasia, casa rural de lloguer vacacional i cap de setmana, situada al tranquil poble de Montcortès, a la comarca del Pallars Sobirà, Pirineus de Lleida. Al costat del màgic Estany de Montcortès, d'origen carstic i protegit com a Espai d'Interès Natural.

En un entorn privilegiat de gran interès turístic i paissatgístic. Al costat de Casa Astasia trobem la hipica Cavalls Wakan amb els quals podrem sortir d'excursió a cavall per la zona.

A pocs quilòmetres a l'est, trobem Peramea, poble d'origen medieval i un dolmen troglodític. Seguint camí podem visitar Gerri de la Sal amb les seves salines i el Monastir Romànic de Sta. María. Al nord de Gerri per la vall del Noguera Pallaresa, arribarem a Sort, capital de comarca coneguda pel rafting i l'administració de loteria de la Bruixa d'or.

Casa Astasia, a 35 minuts de les estacions de esquí de Port-Ainé i Espot i 45 min. de Vaquèira. A 40 min. del Parc Nacional del Estany de Sant Maurici i Aigüestortes, a 1h. d'Andorra i la Val d'Aran.

Cap a l'oest en 20 min. al telefèric de la Vall Fosca que ens porta al Estany Gento i el Refugi Colomina. A 35 min. de la Vall de Boí i el seu romànic patrimoni de la humanitat.

Casa Astasia
c/ Sant Miquel, 7
25513 Montcortès - Lleida
www.casaastasia.com

Tel: 626 685 229
web developer by koollook | webmail | Intranet